Welkom bij The Meat Room. Gezellig dat je bij ons komt lunchen.
Alles wat je bij ons eet en drinkt is zorgvuldig geselecteerd bij de beste leveranciers, zodat je voor lunch, maar ook gewoon voor een drankje, bij ons met een gerust hart terecht kan. Wij serveren ons vlees standaard medium rare om de juiste smaakbelevenis aan tafel te garanderen. Wil je een andere garing? Geef je wensen door aan de bediening. Hou je niet van vlees, dan is er geen man overboord. Wij serveren ook vis- en vegetarische gerechten. Bekijk ons menu hieronder.
Soep
Smoked tomato paprika soep
Gegrilde groenten uit de Josper. Geserveerd met crostini. Vegetarisch.
Romige courgettesoep
Geserveerd met crostini. Vegetarisch.
Broodje
Met kruidenboter
Bread
Tosti ham en kaas
Met mayonaise of ketchup.
Tosti mozzarella
Met gefermenteerde tomatensalade en mozzarella. Vegetarisch.
Broodje pulled pork
Huisgemaakte koude pulled pork.
Focaccia parmaham
Met zoetzure rode ui, gel van eidooier, baba ganoush, vijgen en little gem.
Focaccia burrata
Met muhammara, zoetzure groenten, olijven en little gem. Vegetarisch.
Broodje pastrami
Met gel van augurk, mosterd mayo, rode ui en zuurkool salade. Halal.
Carpaccio sandwich
Met gerookte dry-aged rib-eye, parmesan crème, crème van eidooier, zoetzure ui, chioggiabiet en beukenzwammetjes.
The Meat Room sandwich
Met pulled pork, ham, raclette en augurken chutney en mosterd mayonaise.
Steak sandwich
Met dry-aged rumpsteak, mesclun, gefermenteerde tomaten salsa en gekonfijte ui. Halal.
Broodje tonijntartaar
Met zoetzure rode ui, avocado- mango salsa en wasabi crème.
The Meat Room burger
Een rustieke bol met dry-aged burger, gefermenteerde tomaten salsa, augurken chutney, little gem, bacon jam en raclette. Geserveerd met huisgemaakte friet. Halal optie.
Salades
Salade beef
Met dry-aged Rumpsteak, mesclun en gekarameliseerde noten. Halal.
Salade gegrilde groenten
Met gegrilde seizoensgroenten en burrata. Vegetarisch.
Salade niçoise
Met verse gegrilde tonijn, harricovert, olijven, rode ui, krieltjes en gefrituurde kappertjes.
Sides
Huisgemaakte friet
Met mayonaise.
Frisse salade
Salade met dagverse ingrediënten.
Welkom bij The Meat Room. Gezellig dat je bij ons komt dineren.
Bijzonder trots zijn wij op ons dry aged vlees, geselecteerd uit de allerbeste vleesrassen, omgetoverd tot ware delicatessen door de kracht van het vuur van onze Josper-grill, dé Rolls Royce onder de houtskoolgrills. Kom je samen eten met een echte vleesliefhebber? Dan kun je onze hoofdgerechten ook delen met elkaar.
Wij serveren ons vlees standaard medium rare om de juiste smaakbelevenis aan tafel te garanderen. Wil je een andere garing? Geef je wensen door aan de bediening. Hou je niet van vlees? Wij serveren ook vis- en vegetarische gerechten.
Heb je een keuze kunnen maken uit een vlees, vis of vegetarisch gerecht? Bij ons kun jij je eigen bijgerechten en sauzen bijbestellen. Zo wordt er geen eten verspild en kies jij wat je graag eet. Bekijk ons menu hieronder.
Soep
Smoked tomato paprika soep
Gegrilde groenten uit de Josper. Geserveerd met crostini. Vegetarisch.
Romige courgettesoep
Geserveerd met crostini. Vegetarisch.
Oesters
Geay Oester
Met citroensap. Per stuk.
Geay Oester
Uit de Josper grill met gefermenteerde tomaten salsa. Per stuk.
Geay oesters 6 stuks
6 Gaey oesters. 3 om 3 geserveerd.
Starters
Brood met smeersels
Brood met huisgemaakte smeersels. 1 á 2 personen.
Buratta met salsa verde
Gefermenteerde tomatensalsa en focaccia. Vegetarisch.
Cannelloni van rode biet
Met crème van geitenkaas, pistache nootjes en balsamico appel gel. Vegetarisch.
Steak tartaar dry-aged meat
Met zachtgegaarde eierdooier, olijfolie en parmesan (wilde zomerse truffel +€4,50).
Carpaccio van gerookte dry-aged rib-eye
Met gerookte dry-aged rib-eye, parmesan crème, crème van eidooier,
zoetzure ui, chioggiabiet en beukenzwammetjes.
Charcuterie
Parmaham, pastrami, gerookte dry-aged rib-eye, Wagyu salami, spek jam, focaccia toast, olijven en vijgen. Vanaf 2 personen.
Zacht gegaarde Buikspek
Met baby paksoi en hoisin mayonaise.
Sous vide gegaarde kalfswang
Met krokante aardappelkaantjes en gel van abrikoos.
Tonijn tartaar
Met wasabi kroepoek, avocado- mango salsa en een crème van wasabi.
Coquilles
Met geroosterde bloemkool, beurre noisette en een hazelnoot crumble.
Salades
Salade beef
Met dry-aged rumpsteak, mesclun en gekarameliseerde noten.
Salade gegrilde groenten
Met gegrilde seizoensgroenten en burrata. Vegetarisch.
Salade niçoise
Met verse gegrilde tonijn, haricot verts, olijven, rode ui, krieltjes en gefrituurde kappertjes.
Dry-aged meat
The meat room burger 200 gram
Een rustieke bol met dry-aged burger, gefermenteerde tomaten salsa, augurken chutney, little gem, bacon jam en raclette. Geserveerd met huisgemaakte friet. Halal optie.
Rumpsteak Creekstone 200 gram
Biefstuk gesneden uit de dikke lende. Onwijs zacht met veel smaak. Halal.
Entrecote Dubbeldoel 300 gram
Mals vlees met een randje vet aan de buitenkant.
Rib-eye Creekstone 400 gram. (1 á 2 personen)
Een steak om niet te missen! Halal.
New York shell steak Creekstone 500 gram (1 á 2 personen)
Entrecote aan het been. Halal.
T-bone Dubbeldoel 600 gram (1 á 2 personen)
De twee lekkerste delen vlees. Bestaande uit entrecote en een klein deel ossenhaas. Halal.
Côte de boeuf Dubbeldoel 700 gram (1 á 2 personen)
Côte de boeuf is een stoere steak, door de volle smaak en verschillende structuren.
Porterhouse Dubbeldoel 1000 gram (2 á 3 personen)
De twee lekkerste delen vlees. Bestaande uit entrecote en een groot deel ossenhaas. Halal.
Non Dry
Bavette steak Dubbeldoel 250 gram
Magere steak met een sterke vlees smaak. Non dry-aged meat.
Chateaubriand Dubbeldoel 500 gram (1 á 2 personen)
Middenstuk van de ossenhaas van Nederlands beste vlees.
Vis
Grilled sashimi tonijn
Met bijpassende seizoens garnituren.
Gegrilde Canadese kreeft
Met Hollandaise saus (1 dag van tevoren reserveren).
Grand Surf&Turf (1 á 2 personen)
Hele kreeft met Chateaubriand (1 dag van tevoren reserveren).
Kabeljauw filet
Met een romige kreeftensaus en baby paksoi.
Vega
Licht gerookte bloemkool uit de Josper
Met een currysaus en gerookte amandelen. Vegetarisch.
Tagliatelle
Met romige truffelsaus en verse zomer truffel. Vegetarisch.
Sides
Homemade friet
Met mayonaise.
Frisse salade
Salade met dagverse ingrediënten.
Gegrilde groenten
Gegrilde seizoensgroente.
Gegrilde asperges
Met parmesan en Hollandaise saus.
Aardappelgratin
Met geraspte kaas.
Sides
Beurre café de Paris
Gekruide boter.
Pepersaus
Met groene peper.
Jus de veau
Kalfsjus.
Béarnaise saus
Franse klassieker met dragon.
Hollandaise saus
Franse klassieker.
Uit eten gaan is meer dan alleen lunchen of dineren. Het gaat om de zorg voor een perfect opgemaakt bord, geserveerd met veel liefde. Heerlijk gegeten? Wij maken je avond compleet met een huisgemaakt dessert. Bekijk onze dessertkaart hieronder.
Dessert
Appeltaart
Met vanille ijs en vers fruit.
Brownie
Met frambozen ijs en vers fruit.
Cheesecake
Met frambozen ijs en vers fruit.
IJsdessert
Met 3 bollen ijs, slagroom en rood fruit.
Appeldessert
Met een cremeux van appel, appel- limoen gel, appelsorbetijs en een appel meringue.
Kokos passievrucht dessert
Kokos panna cotta met passievrucht ganache, kokosgel, een tuiles van passievrucht en passievrucht granité.
Chocolade hazelnoot dessert
Chocolade hazelnoot ganache.
Kaasplank
Diverse kaassoorten. Geserveerd met vijgen en crostini.
Neem je de kids gezellig mee naar The Meat Room? Wij hebben een kindermenu voor ze klaarliggen (inclusief kleurplaat) met de keuze uit steak, vis of pasta. Bekijk ons kindermenu hieronder.
Lunch
Tosti ham en kaas
Met mayonaise of ketchup.
Broodje pulled pork
Huisgemaakte koude pulled pork.
Broodje gezond
Met ham, kaas, tomaat en komkommer.
Diner
Steak
Kleine variërende steak van 100 gram met huisgemaakte frietjes en verse seizoensgroenten.
Vis
Klein stuk verse vis met huisgemaakte frietjes en verse seizoensgroenten.
Pasta
Verse pasta met gehakt, tomatensaus en verse seizoensgroenten (kan ook vegetarisch).
Dessert
Dessert
Twee bolletjes ijs naar keuze; vanille-ijs en aardbeien sorbet, met vers fruit en vruchten coulis.
Uit eten gaan is meer dan alleen lunchen of dineren. Wij werken vanuit een simpele filosofie: iedereen gaat blij de deur uit, zowel gast als personeel. Die glimlach, dat ene stapje meer of dat kleine beetje extra aandacht, dat hoort erbij wat ons betreft. Maak een keuze uit de borrelkaart met een drankje en geniet van je avond! Bekijk het borrelkaart hieronder.
Borrelkaart
Vegan bitterbal
Per stuk.
Black Angus bitterbal
Per stuk.
Brood met smeersels
Brood met huisgemaakte smeersels. 1 á 2 personen.
Crispy kimchi chicken
Met kimchi mayonaise.
Bittergarnituur
Black Angus bitterbal, kaasstengels, Kara Age kip stukjes, mini loempia’s, gefrituurde garnalen.
Charcuterie
Parmaham , pastrami, gerookte rib-eye, Wagyu salami, spek jam, focaccia toast, olijven en vijgen. Vanaf 2 personen (€9,00 p.p.).
The Meat Room platter
Crostini met pulled pork, zacht gegaarde buikspek, Wagyu salami, Iberico kaas, crispy kimchi chicken, bittergarnituur en brood met smeersels. Vanaf 2 personen (€12,50 p.p.).
Wij maken elke week vers gebak, huisgemaakt en vol van smaak. Bekijk het menu hieronder.
Gebak
Brownie
(Met ijs +€1,00)
Cheesecake
(Met ijs +€1,00)
Appeltaart
(Met ijs +€1,00)








