skip to Main Content
Welkom bij The Meat Room. Bel ons via 058 845 9673.

Manager | Fulltime

Jouw werkdag is elke dag anders en je bent verantwoordelijk voor de mensen op de vloer en de taken in de back-office. Flexibel? Dat zit in jouw bloed. Leidinggeven? Dat heb jij van nature. Je denkt graag mee en bent op de hoogte van de laatste trends. Je komt werken in een jong en ambitieus team waar gezelligheid voorop staat. Stuur je sollicitatie en motivatie + cv naar info@themeatroom.nl.

 

Functie Bedieningsmedewerker | Parttime

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor in de bediening. Ervaring is een pre en je uitstraling is vrolijk en energiek. Je komt werken in een jong en ambitieus team waar gezelligheid voorop staat. Stuur je sollicitatie en motivatie + cv naar info@themeatroom.nl.

Functie Barmedewerker | Parttime

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor in de bar. Ervaring is een pre en je uitstraling is vrolijk en energiek. Je komt werken in een jong en ambitieus team waar gezelligheid voorop staat. Stuur je sollicitatie en motivatie + cv naar info@themeatroom.nl.

Afwasser | Parttime

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste afwasser die zorgt voor een vlekkeloos draaiende spoelkeuken. Blinkende glazen, glimmend bestek en stralend servies draai jij je hand niet voor om. Daarnaast help je ook mee om de keuken schoon te houden en assisteer je de keuken waar nodig. Ben jij een aanpakker en stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Stuur je sollicitatie en motivatie + cv naar info@themeatroom.nl.

Wil je solliciteren of zie jij de gewenste functie er niet tussen staan? Stuur dan een ‘open’ sollicitatie en motivatie + cv naar info@themeatroom.nl

Back To Top