skip to Main Content
Welkom bij The Meat Room. Bel ons via 058 845 9673

Events

Een intieme private lunch of diner, jouw bruiloft of wat je ook maar wilt vieren? Of op zoek naar een plek voor jouw bedrijfsborrel, meeting of ander zakelijk event? Dat organiseer je toch het liefst buiten de deur, wees eerlijk. Nog leuker als iemand anders je alles uit handen neemt.

Even in een andere sfeer en alles tot in de puntjes geregeld. Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres. Onze bovenverdieping leent zich bij uitstek voor grotere en kleinere evenementen. Er is ruimte voor 20 tot 150 personen, afhankelijk van de opstelling.

Bel naar 058 845 9673 of mail naar info@themeatroom.nl voor meer informatie.

Zin in een heerlijke portie WOW?

Wij toveren onze bovenverdieping zó voor je om tot een sfeervolle privéruimte voor jou private lunch of dinner. Jouw kans om in een relaxte setting met je gasten te genieten van de kookkunsten van onze chef. Wil je de ruimte in eigen stijl aankleden? No problem. Een uitgebreid diner met lange tafels? Een informeel walking dinner met wat knusse hoekjes? Bij ons kan het allemaal.

Tijdens een private dinner serveren wij een chefs menu van 3, 4 of 5 gangen. Alles in overleg met jou. Maar wil je liever van alles wat proeven, kies dan voor een shared dinner. Bijpassend bieden wij de mogelijkheid tot wijn- of cocktail pairing en andere drank-arrangementen. Je kunt een private dining arrangement reserveren voor 20 tot 60 personen. En ook een private lunch behoort natuurlijk tot de mogelijkheden!

Bel naar 058 845 9673 of mail naar info@themeatroom.nl voor meer informatie.

Let's party

Ben je jarig, ga je trouwen of wil je gewoon gezellig een feestje bouwen, zoek dan niet verder. The Meat Room biedt je alles wat je nodig hebt. We hebben niet alleen de perfecte ruimte compleet met eigen bar, toiletten en garderobe, maar zijn ook heel flexibel in het vervullen van jouw speciale wensen.

Wil je met jouw vrienden en familie dineren tijdens jouw event? Wij werken altijd met verse ingrediënten, die we speciaal inkopen voor jouw feest. Jullie hoeven alleen nog maar te genieten, wij nemen je al ‘t geregel graag uit handen.

Bel naar 058 845 9673 of mail naar info@themeatroom.nl voor meer informatie.

Walking dinner

Wil je het event iets informeler, kies dan voor een walking dinner. Niks eten aan tafel, maar gewoon lopend of staand. Alle gerechtjes worden vanuit de hand of met een klein vorkje gegeten. Laagdrempelig en gezellig. Tijdens een walking dinner heb je dan ook volop tijd en gelegenheid om te dansen, een praatje aan te knopen of je sociale contacten te onderhouden. Ideaal voor een bruiloft, maar ook voor een zakelijk event.

Ons walking dinner menu bestaat uit de smaken die ons restaurant te bieden heeft. Kleine gerechtjes, die we uitserveren in een borrelachtige sfeer en opstelling. The Meat Room biedt ruimte aan walking dinners tot 120 personen.

Bel naar 058 845 9673 of mail naar info@themeatroom.nl voor meer informatie.

Events Leeuwarden

Bedrijfsborrel

Met een privé bar, eigen toiletgroepen en een eigen garderobe is onze bovenverdieping helemaal geschikt voor jouw bedrijfsborrel of -feest. Een mooi glas wijn, een koud biertje of goeie cocktail, smaakprikkelende bar bites én een grote lach van onze barman.

Wat wil je nog meer? Helemaal naar jouw wens kunnen we verschillende arrangementen samenstellen voor jouw event.

Bel naar 058 845 9673 of mail naar info@themeatroom.nl voor meer informatie.

Love to inspire

Onze bovenverdieping is bij uitstek de plek voor jouw vergadering, brainstormsessie, zakelijk event of workshop. Onze inrichting ademt een relaxte sfeer. Ideaal om geïnspireerd te raken, geprikkeld te worden en tot nieuwe inzichten te komen. De ruimte biedt plaats aan max. 150 personen afhankelijk van de opstelling.

Voor kleinere gezelschappen creëren we in een handomdraai een intieme setting. Wil je voorafgaand of na afloop van jouw bijeenkomst bij ons ontbijten, lunchen, borrelen en/of dineren? Dan regelen we dat.

Bel naar 058 845 9673 of mail naar info@themeatroom.nl voor meer informatie.

Meer weten over ons concept? Ons concept

The Meat Room Leeuwarden
Back To Top